ONS BEDRIJF

Wij bouwen lichtgewicht sandwich panelen en modulaire systemen.
Onze sandwich panelen en modulaire systemen zorgen voor substantiële
besparing in gewicht en snellere doorlooptijden bij de verdere verwerking.

Baer heeft jarenlange kennis van en ervaring in het ontwerpen en produceren van moderne en lichtgewicht sandwich panelen. Een goed advies aan de klant, vraagt om de juiste deskundigheid. Niet alleen de kennis van grondstoffen is belangrijk, maar ook de keuze van materialen en de uitvoering van constructies. Wij weten welke eisen klanten aan onze sandwich panelen stellen. Wij kennen onze klanten.

Je bent bij ons in goede handen! Wij zijn volledig uitgerust om een compleet product te leveren. Baer investeert continu in de allernieuwste productiemiddelen. Hiermee garanderen we optimale kwaliteit en korte doorloopsnelheden. Wij hebben ons lijmproces sterk geautomatiseerd

en werken in een volledig geconditioneerde omgeving. Daarbij hebben we alle grondstoffen in ruime mate op voorraad. Hierdoor zijn we flexibel en leveren we op tijd.

Onze kracht zit in de doorvertaling van de ideeën en wensen van de klant naar een klant specifiek product met een hoge maatnauwkeurigheid. Wij bieden de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan inlagen, isolatiematerialen en dekplaten in het sandwich paneel te verwerken. We hebben de juiste technologie in huis om driedimensionale en multifunctionele sandwich panelen met verschillende bewerkingsniveaus te leveren.

MISSIE

WIJ DRAGEN BIJ AAN HET DUURZAAM VERVOEREN VAN MENS EN MATERIEEL

VISIE

Wij zijn een betrouwbaar bedrijf dat niet alleen investeert in de nieuwste productiemiddelen maar ook in haar mensen. Wij hebben aandacht voor het welzijn van onze medewerkers waardoor wij het beste uit onszelf halen om de klant optimaal te kunnen adviseren en bedienen. Wij zijn flexibel en denken altijd mee in het belang van de klant. Voor ons is geen uitdaging te gek. Op ons kun je rekenen.

TEAM

Bij Baer werken zeer gekwalificeerde mensen met een enorme drive om het beste voor de klant te produceren.

Directie
Bart Müller
Sales
Tieze Müller
Engineering
Erik Graauwmans
Teamleiders
Tom de Waal
Waldemar Nadarzewski
Voor meer informatie, bel: +31 (0)416 745 045

Aandacht voor kwaliteit

Baer werkt met de beste grondstoffen en doet alleen zaken met specialisten op het gebied van schuim, hout, polyester- en aluminium-plaatmateriaal. Alle nieuwe grondstoffen worden grondig getest voordat deze worden vrijgeven voor toepassingen in het productieproces.

De basis voor een hoogwaardig sandwich paneel is een perfecte lijmverbinding en een exacte maatvoering. Baer heeft haar lijmproces sterk geautomatiseerd en werkt in een volledig geconditioneerde omgeving. Het lijmproces is een vak apart. Het veilig stellen van de optimale lijmverbinding is een proces van testen, beoordelen en vastleggen van de procedure hoe er verlijmd moet worden.

Intern voeren wij de volgende kwaliteitscontroles uit:

– We controleren bij binnenkomst alle grondstoffen op conformiteit.
– We controleren de maatvoering en besteden extra aandacht aan de diktetoleranties.
– We controleren iedere dag twee keer de verhouding van de lijm in de lijmmachine.
– We voeren de uitgangscontrole uit, waarbij we de maatvoering toleranties van Baer (tolerantieblad) of de opgegeven toleranties van de klant hanteren.

Toepassingen

BUSSEN
BOUW
SPECIALS
TRANSPORTMIDDELEN