WERKEN BIJ BAER

Wij hebben oprechte aandacht voor jou en luisteren naar jouw ideeën

Baer heeft jarenlange kennis van en ervaring in het ontwerpen en produceren van moderne, lichtgewicht sandwich panelen. Wij werken in een ultramoderne productieomgeving. Baer is ambitieus en vooruitstrevend. Kwaliteit staat hoog op de agenda. Wij werken met de beste machines, hulpmiddelen en materialen. Onze klanten stellen hoge eisen aan ons werk.

Het zijn onze mensen die de verwachtingen van de klanten waarmaken. Elke dag weer. Daarom hebben wij aandacht voor het welzijn van onze medewerkers waardoor zij het beste uit zichzelf halen. Wij stimuleren onze mensen om oplossingsgericht te denken en staan altijd open voor hun ideeën. Voor ons is geen uitdaging te gek. Wij zijn trots op het werk wat we doen.

“Tempo erin en je hoort mij zingen”

“Ik houd van aanpakken. Als ik stilsta word ik onrustig. Bij Baer werken we in een lekker tempo en dat past precies bij mij. Daarnaast is Baer een goed georganiseerd bedrijf. Het ziet er altijd opgeruimd uit en er wordt gestructureerd en netjes gewerkt. Je kunt overal over praten binnen ons team en dat voelt goed.”


Youri Weening - persafdeling
“Hoe strakker, hoe mooier”

“Bij Baer is het werk niet standaard. Ieder sandwich paneel is een uitdaging die ik als een puzzel oplos. Ik wil snel en nauwkeurig een kwalitatief mooi product maken. We werken met een heel leuk team dat veel voor elkaar over heeft. Baer is een sociaal bedrijf. Ze denken met je mee en steunen je als je daar behoefte aan hebt.”


Danny van Santen - persafdeling
“Ik werk graag zelfstandig”

“Ik werk met leuke collega’s. We hebben een goed team. Bij Baer krijg ik de vrijheid om mijn werk op mijn manier in te richten en uit te voeren. Natuurlijk werken we volgens bepaalde vaste procedures en is kwaliteit belangrijk. Maar ik weet wat ik moet doen. Het is fijn dat ik word vertrouwd en dat ik zelfstandig kan werken.”


Lukasz Ostrowsky - zaagafdeling

Vacatures

Wil je deel uitmaken van een enthousiast en ervaren team? Wil je werken bij een ambitieus bedrijf dat oprechte aandacht heeft voor jou en waar er wordt geluisterd naar jouw ideeën? Zoek je een baan waarin je zelfstandig kunt werken en jezelf kunt ontwikkelen? Kom dan werken bij Baer!

 
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Staat er op dit moment geen geschikte vacature bij en ben je wel geïnteresseerd, stuur dan een e-mail met je CV naar info@baer-bv.com, ter attentie van Bart Müller.

MEDEWERKER PRODUCTIE SANDWICH PANELEN

Productiepersoneel

Ben jij de technische medewerker die vanuit de praktijk of door de opleiding ervaring heeft opgedaan met de transportsector? Heb jij affiniteit met klant specifieke productie? Dan is deze baan iets voor jou!

SOLLICITEER DIRECT
img