WERKEN BIJ BAER

Wij hebben oprechte aandacht voor jou en luisteren naar jouw ideeën

Baer heeft jarenlange kennis van en ervaring in het ontwerpen en produceren van moderne, lichtgewicht sandwich panelen. Wij werken in een ultramoderne productieomgeving. Baer is ambitieus en vooruitstrevend. Kwaliteit staat hoog op de agenda. Wij werken met de beste machines, hulpmiddelen en materialen. Onze klanten stellen hoge eisen aan ons werk.

Het zijn onze mensen die de verwachtingen van de klanten waarmaken. Elke dag weer. Daarom hebben wij aandacht voor het welzijn van onze medewerkers waardoor zij het beste uit zichzelf halen. Wij stimuleren onze mensen om oplossingsgericht te denken en staan altijd open voor hun ideeën. Voor ons is geen uitdaging te gek. Wij zijn trots op het werk wat we doen.

Vacatures

Wil je deel uitmaken van een enthousiast en ervaren team? Wil je werken bij een ambitieus bedrijf dat oprechte aandacht heeft voor jou en waar er wordt geluisterd naar jouw ideeën? Zoek je een baan waarin je zelfstandig kunt werken en jezelf kunt ontwikkelen? Kom dan werken bij Baer!

 
Hieronder vind je een overzicht van de actuele vacatures. Staat er op dit moment geen geschikte vacature bij en ben je wel geïnteresseerd, stuur dan een e-mail met je CV naar info@baer-bv.com, ter attentie van Bart Müller.

MEDEWERKER PRODUCTIE SANDWICH PANELEN

Productiepersoneel

Ben jij de technische medewerker die vanuit de praktijk of door de opleiding ervaring heeft opgedaan met de transportsector? Heb jij affiniteit met klant specifieke productie? Dan is deze baan iets voor jou!

SOLLICITEER DIRECT

PRODUCTIEMANAGER

Leidinggevende functie

Ben jij een oplossingsgerichte manager met een mensgerichte stijl van leidinggeven? Gaat je hart sneller kloppen van een ambitieus en hypermodern productiebedrijf? Dan is deze baan iets voor jou!

SOLLICITEER DIRECT

SALES ENGINEER / CONSTRUCTEUR

Binnendienst functie

Ben jij een Engineer die vanuit de praktijk of door de opleiding ervaring met werktuigbouw/autotechniek heeft opgedaan op HBO/MBO+ niveau? Heb jij affiniteit met de transportsector? Dan is deze baan iets voor jou!

SOLLICITEER DIRECT
img